dimarts, 22 de novembre del 2016

S'aconsegueix controlar el càncer de mama privant a les cèl·lules de substàncies de les quals es nodreixen

Avui a Som Valentes encetam amb bones notícies i és que un grup d'investigadors de la Universitat de Duke, als Estats Units, ha aconseguit controlar el càncer de mama privant a les cèl·lules canceroses d'algunes substàncies de les quals es nodreixen. 

Segons han explicat els científics, les cèl·lules "depenen de dietes especials per actuar", la qual cosa fa que morin ràpidament quan se'ls priva d'un nutrient clau que s'anomena cistina. Bloquejar la captació d'aquest nutrient és eficaç no només contra el càncer de mama triple negatiu, sinó també contra altres tipus de càncers agressius que utilitzen aquesta via durant la metàstasi.

El càncer de mama conegut com a triple negatiu constitueix prop del 10 al 20% de tots els casos de càncer de mama, i els pacients que ho pateixen tenen poques opcions de tractament fora de la cirurgia i la quimioteràpia.



Per a més informació: http://www.antena3.com/noticias/salud/grupo-investigadores-logra-controlar-cancer-mama-privando-celulas-sustancias-que-nutren_20161121583368770cf24c3ff69d84a9.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada