divendres, 10 d’octubre del 2014

Qui paga la reconstrucció mamària?

La reconstrucció mamària, a Espanya, és gratuïta a la sanitat pública i en la majoria de casos, també, de la sanitat privada. Sigui una reconstrucció immediata o diferida, la despesa d’aquesta cirurgia està inclosa al catàleg de prestacions de la Sanitat Pública, a totes les Comunitats Autònomes de la nació.

En cas que l’hospital de referència de la pacient no compti amb un equip multidisciplinari per tractar el càncer, que inclogui un cirurgià plàstic, i la pacient es vulgui realitzar la reconstrucció de mama immediata té dret a ser destinada a un altre hospital, el qual tengui personal especialitzat.

La cirurgia de la mama contralateral, la reconstrucció de l’aurèola i el mugró, també, està inclosa al catàleg de prestacions de la Sanitat Pública.

Com hem dit abans, la majoria de les companyies d’assegurances mèdiques inclouen la reconstrucció. En cas que la sanitat privada, que depèn de la companyia d’assegurances que tenim, no cobreixi la despesa el preu d’una reconstrucció mamaria pot oscil·lar entre 1.000 i 15.000 euros, a Espanya, segons el portal web de cirurgia i estètica Estheticon

Si vols consultar alguns preus pots entrar al portal web Estheticon, en el qual podras descobrir els preus d'arreu del món:  http://www.estheticon.es/costes/reconstruccion-mamaria/espana?order=name