dissabte, 17 de gener del 2015

"La guinda del pastel"

"La guinda del pastel" és un projecte que presenta Despechadas, una associació que realitza activitats destinades a dones que pateixen càncer de pit. 

El seu projecte és convidar a Vinne Myers, un metge americà que tatua de manera hiperrealista mugrons a dones que l'han perdut durant el procés mèdic.  L'objectiu és tatuar a totes aquelles dones espanyoles que vulguin i ensenyar a altres tatuadors. 

Per a què es destinaran els doblers?
Per duu a terme aquest projecte, es necessiten doblers, els quals aniran destinats a finçar el viatge de Myers a Madrid, del 22 al 25 de febrer, i a pagar els quatre tatuatges que es faran a quatre dones. 

A més, el doctor americà impartirà una conferència per formar a cirurgians plàstics, infermeres i tatuadors. I per realitzar un curt documental que servirà per difondre i donar a conèixer aquesta tècnica a Espanya. 


Com puc donar?
Les donacions es poden fer a través del seu portal web, www.mymajorcompany.es/laguindadelpastel. 

A la part superior dreta hi ha una opció d'aportar al projecte i un quadre que marca la progressió d'aquestes. En agraïment a les donacions, l'associació té un llistat de recompenses, les quals, també, poden consultar-se al seu portal web.

El següent vídeo és una demostració del treball de Vinne Myers


Font: My major company.